Kiskőrös Hotel - Kiskőrös

Pályázat

KŐRÖS TANKER Kft. napelemes energetikai fejlesztése

A kedvezményezett neve: KŐRÖS TANKER Kft.
A projekt címe: KŐRÖS TANKER Kft. napelemes energetikai fejlesztése
A szerződött támogatás összege: 7 018 376 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 55 %

A projekt tartalmának bemutatása:
2013 februárjában alapította Kispál Ildikó a Kőrös Tanker Kft.-t. A cég főtevékenysége üzemanyag kiskereskedelem, melynek keretében egy benzinkutat üzemeltet Kiskőrösön. Mellék tevékenységként már a kezdetetektől folytat személyszállítást helyi buszjáratok üzemeltetésével, valamint étterem-vendéglátási és szálláshely-szolgáltatást a Kiskőrös Hotelben, mely 10 szobában 20 főt tud elhelyezni. Új tevékenységként indította 2019 áprilisában a villamosenergia-termelést, mert megépült a cég 500 kW-os naperőműve. Éves forgalom 2018-ban kb. 290 mFt volt, az alkalmazotti létszám 12-14 fő között van.

A kiskőrösi székhely jelentős energiafogyasztással működik, mert itt található a benzinkutunk, a szállodánk és történik a helyi járatot kiszolgáló buszok karbantartása és kisebb mértékű javítása is. Ezek jelentős energiaköltséget jelentenek egy évben.

A fejlesztés révén egy közel 41,42 kW-os napelemes kiserőmű került telepítésre.
A tervezett fejlesztés műszaki paraméterei:
- 109 db JA Solar napelem,
- 1 db Suntrio Plus 40K inverter,
- összteljesítmény 41 420 Wp
- tervezett napelem termelés 45 562 kWh/év
A projekt tényleges befejezési dátuma: 2021.08.19.
Projekt azonosító száma: GINOP-4.1.4-19-2020-00818

Komplex infokommunikációs fejlesztés a Kőrös Tanker Kft.-nél

A projekt címe: Komplex infokommunikációs fejlesztés a Kőrös Tanker Kft.-nél
A szerződött támogatás összege: 9 231 360 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 40%

A projekt tartalmának bemutatása: Pályázatunk keretében az iWise hibrid megoldású integrált vállalatirányítási rendszert szereztük be, mellyel cégünk belső működésének fejlesztése valósult meg. Fontosnak tartottuk egy olyan rendszer bevezetését, amelyet saját igényinkre, társaságunk egyedi tevékenységeire szabva tudunk kialakítani, hogy célzottan segíthesse dolgozóink mindennapi munkáját.
A fejlesztésünk fő célja az volt, hogy vállalkozásunk munkafolyamatait leegyszerűsítsük, ugyanakkor átláthatóbbá és hatékonyabbá is tegyük, mely elengedhetetlen feltétele a versenyképességünk és folyamatos fejlődésünk biztosításának. Az egyes tevékenységeink áttekinthető rendszerben való megjelenítése és kezelése segítséget nyújt üzleti döntéseink meghozatalában, az innovatív üzleti megoldások alkalmazásában.
A fejlesztéssel az iWise rendszer 9 db moduljának bevezetését valósítottuk meg, melyek az alábbi funkcionális területekre fókuszálnak:

A felhőalapú szolgáltatások esetén:
- Vállalati CRM, értékesítési terület funkcionális specifikáció
- Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés funkcionális specifikáció
- Táv- és csoportmunka támogatás funkcionális specifikáció
- Kontrolling és döntéstámogatás funkcionális specifikáció
- Szolgáltatásmenedzsment terület funkcionális specifikáció

Az iWise Cloud22 CRM modul a partnerekkel való kapcsolattartást, árajánlatok egyszerű elkészítését, vevői rendelések kezelését, értékesítési folyamat támogatását biztosítja. Az iWise Cloud22 Munkaügy modul (HR) fő feladata a cég munkavállalóival kapcsolatos HR adminisztrációs feladatok időigényének csökkentése, az adatok egységes rendszerben való kezelése, a könnyebb átláthatóság biztosítása. Az iWise Cloud22 Táv- és csoportmunka modul a vállalaton belüli hatékony információáramlást és a hibakezelés optimalizálását támogatja. Az iWise Cloud22 Kontrolling modul elkészíti a vállalat gazdasági helyzetének elemzéséhez szükséges mutatókat, segít a rendelkezésre álló vagy megszerezhető erőforrások hatékony és eredményes felhasználásában, naprakész információkat biztosít.
Az iWise Cloud22 Szolgáltatásmenedzsment modul segítségével megvalósítható a vállalat szolgáltatásainak menedzselése, mely által lehetővé válik a szolgáltatási stratégia alkalmazása, a szolgáltatás tervezése és a szolgáltatásátadás.

A helyben telepített saját szoftver esetén:
- Elektronikus iratkezelési rendszer funkcionális specifikáció
- Beszerzési, logisztikai terület funkcionális specifikáció
- Tudásmenedzsment specializált rendszer funkcionális specifikáció
- Adott funkcionális célterülethez kapcsolódó mobil technikát használó rendszer funkcionális specifikáció

Az iWise Iratkezelés modul a működés során keletkező bizonylatok, dokumentumok, szerződések egységes, átlátható rendszerben való nyilvántartását teszi lehetővé. Az iWise Logisztika modul segít az komplex logisztikai folyamatot alkotó részfeladatok pontos megtervezésében majd egy folyamattá való integrálásában, a költséghatékonyság figyelembevételével. A vállalati tudásbázis bővíthető az iWise Tudásmenedzsment modul használatával, ahol egységes rendszerben kezelhetők a különböző közérdekű dokumentumok, segéd- és oktatási anyagok, munka- és tűzvédelemmel kapcsolatos információk. Az iWise mobil ERP applikáció Android operációs rendszerre lehetővé teszi a Felhasználók részére, hogy bármikor, bárhonnan könnyedén hozzáférjenek az iWise rendszerhez.

A rendszer kiépítése a kivitelező feladata, melyet szolgáltatások keretében vettünk igénybe, mely tartalmazza a modulokhoz kapcsolódó adatmigrációt, azok testreszabását és a rendszerhez kapcsolódó oktatást.

Projektünk megvalósítása során eleget teszünk az előírt tájékoztatási kötelezettségeknek (a honlapunkon a projekthez kapcsolódó tájékoztató megjelenítése és „C” típusú tábla készítése) is.

A projekt befejezési dátuma: 2021.07.31.
Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01271